Landelijke bijgebouwen vol authentieke charme

Royal Oak Buildings staat voor landelijke bijgebouwen in lijn met de ontwerp signatuur van uw tuin en woning. Op maat gemaakt, volgens uw wensen.

Overdekt zwembad in bijgebouw

Welke functie krijgt uw landelijk bijgebouw?

U droomt van een landelijk bijgebouw als poolhouse, gastenverblijf, schildersatelier, zorgwoning of garage? Laat uw fantasie de vrije loop. Wij denken buiten het bestaande stramien om het ontwerp perfect af te stemmen op uw wensen. Wees gerust veeleisend. Want zo bereiken we het mooiste eindresultaat.

Eikenhouten terrasoverkapping engelse stijl

Maatwerk zoals het hoort

U bent uniek, uw tuin ook. Daarom starten we elk project met een leeg blad. Uw landelijk bijgebouw wordt volledig op maat gemaakt. En maak u geen zorgen, want we begeleiden u bij elke beslissing.

We kiezen steevast voor premium materialen en artisanale bouwtechnieken voor de constructie en binnenafwerking. De delicate balans van functionaliteit, esthetiek en individualiteit in het ontwerp geeft elk landelijk bijgebouw een unieke uitstraling.

Laat u inspireren

Met meer dan 2700 landelijke bijgebouwen in ons portfolio hebben we flink wat vakkennis opgebouwd. Ontdek enkele realisaties en laat u inspireren.

eiken aanbouw exclusieve uitbouw in brasschaat
Eikenhouten garage en carport
Eikenhouten poolhouse met terras
exclusieve eiken carport op maat met rieten dak

Tevreden klanten

Aangename samenwerking van begin tot einde. Prachtig ontwerp door Walter en een vlotte uitvoering met materialen van uitmuntende kwaliteit. Dank voor ons schitterend bijgebouw!
Vanvinckenroye – Meise
Vakmannen qua design en oplevering. Alles verliep zeer professioneel en in alle transparantie. Het resultaat: een fantastisch poolhouse.
Pieter-Jan V. – Antwerpen
We zijn ontzettend verheugd over ons eiken bijgebouw. Royal Oak Buildings nam de tijd om onze wensen vorm te geven en een constructie van de hoogste afwerking te realiseren.
Clijsters - Zonhoven

Wegdromen in onze inspiratiegids

Een bijgebouw in landelijke stijl kan verschillende vormen aannemen. Neem een kijkje in onze inspiratiegids en droom weg bij de exclusieve projecten.

Inspiratiegids bekijken

Verwen uzelf met een stijlvol landelijk bijgebouw van Royal Oak Buildings

Contacteer ons vrijblijvend

2700 tevreden klanten gingen je voor.

Contacteer ons

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

Franselei 14/1
2950 Kapellen

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op