Uw bijgebouw van droom tot werkelijkheid

Royal Oak Buildings maakt uw bijgebouw volledig op maat. 100 procent uniek. 100 procent toegesneden op uw wensen, levensstijl en omgeving. Onze werkwijze? Die is net zo bijzonder als het magnifieke resultaat.

Onklopbaar vakmanschap

Persoonlijke aanpak

Elk ontwerp start met een kennismaking. U vertelt ons waarnaar u op zoek bent. Walter, gepassioneerde zaakvoerder en designer van Royal Oak Buildings, vertaalt uw wensen in een handgetekende schets. U leest het goed: handgetekend. Van gedetailleerde potloodschets tot kleurrijk aquarel – een kunstwerk op zich.

Zorgeloos traject

Als de schets – tot in de puntjes – op punt staat, ontvangt u een transparant overzicht van uw investering. Weet alvast dat uw bijgebouw een forse meerwaarde betekent voor uw eigendom. En bovenal: een meerwaarde voor uw leven. Wat u wint aan levenskwaliteit is onbetaalbaar.

Bij groen licht werken we de constructie technisch uit. U ontvangt alle plannen om uw bouwdossier in te dienen en de nodige vergunningen aan te vragen.

Kwaliteit eikenhouten bijgebouw met rieten dak

Hoogwaardige materialen

IJzersterk en authentiek

De dragende constructies bouwen we zoals de traditie het voorschrijft: met eiken frames en authentieke pen- en gatverbindingen. Uw garantie op uitzonderlijke draagkracht, zonder ontsierende nagels of schroeven.

Over de kwaliteit van de materialen mag u gerust zijn. Franse eik is extreem hard. Door de kleilaag in de bodem moeten de wortels veel moeite doen om het water uit de grond te halen. Dat zorgt voor een unieke densiteit, generaties lang in optimale conditie, zonder onderhoud.

Duurzaam tot in de kern

Tel daar nog bij dat we enkel het binnenste gedeelte (QP1) van de stammen verwerken. Dat kernhout verzekert de ongeëvenaarde kracht en stevigheid voor het gebinte van uw eiken gebouw.

De beplanking in Siberische lariks is al even duurzaam. Deze houtsoort veroudert op dezelfde wijze als eik. Zo ontstaat na verloop van tijd een zacht, zilvergrijs patina dat mooi opgaat in het landschap.

Contacteer ons

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

Franselei 14/1
2950 Kapellen

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op