Exclusieve poolhouse op maat

Stoom afblazen – ook u hebt er ongetwijfeld nood aan. In een exclusieve poolhouse van Royal Oak Buildings ontsnapt u aan stress en sleur. Met uw gezin of vrienden. Het hele jaar rond.

Contacteer ons vrijblijvend
Eikenhouten poolhouse

Stijlvol ontspannen in uw eiken poolhouse op maat

In een poolhouse staat verpozing centraal. Zeker als uw bijgebouw in eikenhout is uitgevoerd. Het hout schept een warme en uitnodigende sfeer, terwijl u met de inrichting alle kanten uit kunt.


Tafelen, loungen, luieren, wegdromen met een boek bij de hand … Een eikenhouten poolhouse op maat van Royal Oak Buildings is zoveel meer dan een plek om op adem te komen na een verkwikkende duik. Het is alles wat u verlangt.

Zetel in eikenhouten poolhouse

Wij bouwen uw poolhouse, met aandacht voor ambacht en authenticiteit

De artisanale technieken, het duurzame hout en de minutieuze afwerking staan garant voor levenslang ‘vakantie vieren’ in eigen tuin. Naast premium kwaliteit krijgt u een poolhouse ontwerp op maat – creatief, comfortabel en stijlvol. Onze werkwijze verzekert dat uw bijgebouw al uw eisen afvinkt en uw stoutste dromen overtreft.

Laat ons uw droom waarmaken

Enkele realisaties

De voorbije 27 jaar ontwierpen en bouwden we voor onze klanten 2700 bijgebouwen in houtsoorten zoals eik, iroko, padoek, afrormosia, Canadees barnwood en Shou Sugi Ban.

Eikenhouten poolhouse met binnenzwembad
Eikenhouten poolhouse met glasramen
Eikenhouten poolhouse
Eiken poolhouse

Tevreden klanten

Aangename samenwerking van begin tot einde. Prachtig ontwerp door Walter en een vlotte uitvoering met materialen van uitmuntende kwaliteit. Dank voor ons schitterend bijgebouw!
Vanvinckenroye – Meise
Vakmannen qua design en oplevering. Alles verliep zeer professioneel en in alle transparantie. Het resultaat: een fantastisch poolhouse.
Pieter-Jan V. – Antwerpen
We zijn ontzettend verheugd over ons eiken bijgebouw. Royal Oak Buildings nam de tijd om onze wensen vorm te geven en een constructie van de hoogste afwerking te realiseren.
Clijsters - Zonhoven

Van landelijk tot hypermodern poolhouse

Eikenhout is geknipt voor een bijgebouw in landelijke of cottagestijl. De warme uitstraling en traditionele pen- en gatverbindingen gedijen uitstekend in een landelijke setting.


Verkiest u een moderne uitvoering? Ook die architectuurstijl ligt ons prima. We wenden daarvoor ander hoogwaardig hardhout aan, veelal in een vormgeving die strakke en organische vormen verzoent.

Maximaal genieten van uw buitenruimte? Met een exclusieve poolhouse op maat van Royal Oak Buildings is uw droom binnen handbereik.

Contacteer ons nu

Wij beantwoorden snel uw vragen.

Contacteer ons

Ambiorixlei 8B
2900 Schoten

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op