Eiken carport of garage

Met een eikenhouten garage of carport van Royal Oak Buildings slaat u veel vliegen in één klap. Het is de ideale stalplaats om uw wagen te beschermen tegen alle weersinvloeden. En nog een fraaie blikvanger in uw buitenruimte ook.

Contacteer ons vrijblijvend
Eikenhouten carport

Voordelen van een eiken carport of garage

Royal Oak Buildings werkt uitsluitend met verantwoord eikenhout. U maakt dus een duurzame keuze met een hart voor de planeet. Uw eikenhouten garage is ook duurzaam in die zin dat ze generaties meegaat. Bovendien heeft eikenhout een uitstekende isolerende en vochtregulerende werking.

Uw wagen vaart er wel bij – in alle seizoenen. Speciaal voor oldtimers kunnen we uw garage extra isoleren. Zo krijgt uw gekoesterde wagen een premium stalplaats, die even mooi is als uw parel van een auto.

Eiken carport met wagen

Garage of carport in eik – verrassend veelzijdig

De hoogwaardige materialen behouden niet alleen hun kwaliteit en charme, ze lenen zich ook voor de uiteenlopendste ontwerpen. Groot of klein, voor een of meer wagens, deels open of volledig gesloten – er zijn mogelijkheden bij de vleet.

Ook voor het dak kiest u uit talloze opties: van riet en leien tot Bourgondische pannen. U kunt uw eikenhouten garage of carport trouwens perfect combineren met andere functies, bijvoorbeeld een tuinkantoor of poolhouse.

 

Bespreek uw wensen

ENKELE REALISATIES

De voorbije 27 jaar ontwierpen en bouwden we voor onze klanten 2700 garages, carports en andere bijgebouwen in houtsoorten zoals eik, iroko, padoek, afrormosia, Canadees barnwood en Shou Sugi Ban.

Eiken garage
Eikenhouten garage
Eikenhouten garage

Tevreden klanten

Aangename samenwerking van begin tot einde. Prachtig ontwerp door Walter en een vlotte uitvoering met materialen van uitmuntende kwaliteit. Dank voor ons schitterend bijgebouw!
Vanvinckenroye – Meise
Vakmannen qua design en oplevering. Alles verliep zeer professioneel en in alle transparantie. Het resultaat: een fantastisch poolhouse.
Pieter-Jan V. – Antwerpen
We zijn ontzettend verheugd over ons eiken bijgebouw. Royal Oak Buildings nam de tijd om onze wensen vorm te geven en een constructie van de hoogste afwerking te realiseren.
Clijsters - Zonhoven
Eikenhouten carport

Esthetische troeven van een eikenhouten garage

Aan de warme en authentieke looks van eikenhout kan geen enkel materiaal tippen. Uw garage of carport is dan ook meer dan een praktisch bijgebouw – een eyecatcher die uw buitenruimte cachet geeft en de waarde van uw eigendom verhoogt.

We adviseren u bovendien om de beste esthetische keuzes te maken zodat uw bijgebouw een mooi geheel vormt met uw woning en tuin.

Overtuigd? Vertel ons wat u in gedachten hebt. Wij zetten uw ideeën om in een uniek ontwerp.

Contacteer ons vrijblijvend

2700 tevreden klanten gingen je voor.

Contacteer ons

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

Franselei 14/1
2950 Kapellen

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op