Modern bijgebouw

Bijgebouwen in een gewaagd en modern jasje geven je woning en tuin een meerwaarde en een ziel. Ze baden in sfeer en gezelligheid en schenken je een unieke plek om volledig tot rust te komen. Het vormt de perfecte symbiose voor mensen die van minimalisme houden. Less is more.

Meer dan uitstraling

In de moderne bijgebouwen van Royal Oak Buildings geniet je volop van het buitenleven. Je geeft ze een eigen invulling afgestemd op jouw dromen. Of dat nu een poolhouse, een gastenverblijf of een overdekt terras is: wij gaan voor jou met passie aan de slag. Met aandacht voor de organische vormgeving die je terugvindt in de natuur.

Enkele realisaties

De voorbij 27 jaar ontwierpen en bouwden we 2700 eikenhouten bijgebouwen voor onze klanten. Ontdek een greep uit ons portfolio.

Eikenhouten carport één wagen
Futuristisch terras
Futuristische bijgebouw met lounge
Futuristische eikenhouten thuiskantoor

Tevreden klanten

Aangename samenwerking van begin tot einde. Prachtig ontwerp door Walter en een vlotte uitvoering met materialen van uitmuntende kwaliteit. Dank voor ons schitterend bijgebouw!
Vanvinckenroye – Meise
Vakmannen qua design en oplevering. Alles verliep zeer professioneel en in alle transparantie. Het resultaat: een fantastisch poolhouse.
Pieter-Jan V. – Antwerpen
We zijn ontzettend verheugd over ons bijgebouw. Royal Oak Buildings nam de tijd om onze wensen vorm te geven en een constructie van de hoogste afwerking te realiseren.
Clijsters - Zonhoven
Modern bijgebouw

Houten bijgebouwen, kwalitatief gerealiseerd

Tijdens een eerste ontmoeting luistert Walter, onze designer en zaakvoerder van Royal Oak Buildings, aandachtig naar je dromen. Hij vertaalt jouw droom op papier en gaat geduldig van een handgetekende schets naar een kleurrijke aquarel die meteen de look-and-feel van jouw gebouw illustreert. Vervolgens ben je getuige van het hele ontwerpproces. Je ziet met eigen ogen hoe jouw modern bijgebouw vorm krijgt in een unieke creatie.

Meer over onze werkwijze

Wil u graag meer informatie over hoe we uw bijgebouw kunnen realiseren?

Contacteer ons nu

2700 tevreden klanten gingen je voor.

Contacteer ons

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

Franselei 14/1
2950 Kapellen

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op