Eikenhouten tuinkantoor

Oefent u een vrij beroep uit, bent u freelancer of werkt u regelmatig van thuis uit? In een eikenhouten tuinkantoor van Royal Oak Buildings koppelt u het nuttige aan het aangename. Wedden dat het uitzicht op groen uw inspiratie aanwakkert?

Contacteer ons vrijblijvend
Eikenhouten vergaderzaal

Ideale werkomgeving

Rust, comfort en een inrichting op maat maken van uw eikenhouten tuinkantoor de geknipte plek voor uw professionele activiteiten. U buigt er zich over uw werk zonder gestoord te worden. En ontvangt er klanten of gasten in een decor dat klasse uitstraalt. Mooi meegenomen: u bent altijd dicht bij huis, terwijl werk en privé netjes gescheiden blijven.

Inspiratie eikenhouten thuiskantoor

Advies en expertise

We maken uw tuinkantoor in hoogwaardig eikenhout, met traditionele pen- en gatverbindingen, authentieke balken en orangerieramen die het daglicht laten binnenstromen. De grootte, vormgeving en inrichting bepaalt u helemaal zelf. Daarbij rekent u op ons advies en onze expertise om knopen door te hakken. Zo stemmen we uw kantoor aan huis af op wat u nodig hebt om optimaal aan de slag te gaan.

Krijg uw gedroomde werkplek

ENKELE REALISATIES

De voorbije 27 jaar ontwierpen en bouwden we voor onze klanten 2700 bijgebouwen in houtsoorten zoals eik, iroko, padoek, afrormosia, Canadees barnwood en Shou Sugi Ban.

Eikenhouten bijgebouw
Kwaliteit eikenhouten bijgebouw
Eikenhouten tuinkantoor

Tevreden klanten

Aangename samenwerking van begin tot einde. Prachtig ontwerp door Walter en een vlotte uitvoering met materialen van uitmuntende kwaliteit. Dank voor ons schitterend bijgebouw!
Vanvinckenroye – Meise
Vakmannen qua design en oplevering. Alles verliep zeer professioneel en in alle transparantie. Het resultaat: een fantastisch poolhouse.
Pieter-Jan V. – Antwerpen
We zijn ontzettend verheugd over ons eiken bijgebouw. Royal Oak Buildings nam de tijd om onze wensen vorm te geven en een constructie van de hoogste afwerking te realiseren.
Clijsters - Zonhoven
Eiken tuinkantoor

Eikenhouten tuinkantoor of hobbyruimte

Uw tuinkantoor is evengoed geschikt voor andere activiteiten dan werk. U kunt er uw hobby in onderbrengen, een ontspanningsruimte van maken, gasten ontvangen, noem maar op.

Een houten bijgebouw is zo veelzijdig dat het tegemoetkomt aan al uw eisen –vandaag én morgen. Want de massief eikenhouten gebouwen van Royal Oak Buildings zijn ongeëvenaard op het vlak van veelzijdigheid en levensduur.

Voortaan uw professionele activiteiten thuis ontplooien in een eikenhouten tuinkantoor?

Contacteer ons vrijblijvend

2700 tevreden klanten gingen je voor.

Contacteer ons

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

Franselei 14/1
2950 Kapellen

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op