Eikenhouten overkapping

Het hele jaar door profiteren van het outdoorleven? Met een eikenhouten overkapping van Royal Oak Buildings zet u de seizoenen buitenspel. Uw terras wordt duurzaam vervaardigd, hoogstaand afgewerkt en harmonieus afgestemd op de architectuur van uw woning.

Contacteer ons vrijblijvend
Eiken overkapping terras

Buiten wordt binnen

Met een overkapping in eikenhout vervagen de grenzen tussen interieur en exterieur. U zit beschut tegen weer en wind op uw terras, omringd door de warme charme van het allerbeste hout. De stijlvolle uitstraling van een eiken overkapping geeft uw huis en tuin een mooie meerwaarde. Maar bovenal wint u er meer levenskwaliteit mee.

Eikenhouten terras

Eiken overkapping in diverse stijlen

We maken uw terrasoverkapping met verantwoord eikenhout, volgens ambachtelijke methodes, met een gedetailleerde afwerking die ons perfectionisme weerspiegelt. Een eiken overkapping van Royal Oak Buildings past uitstekend bij een landelijke of klassieke woning, een statige villa, landhuis of cottage. Liever een modern bijgebouw? Snuister eens tussen de stijlen die we voor u kunnen realiseren.

Beleef het buitenleven in stijl

ENKELE REALISATIES

De voorbije 27 jaar ontwierpen en bouwden we voor onze klanten 2700 bijgebouwen in houtsoorten zoals eik, iroko, padoek, afrormosia, Canadees barnwood en Shou Sugi Ban.

Eikenhouten overkapping terras
Eikenhouten poolshouse met glasramen en ruim terras
Overdekt terras van eikenhout
Eikenhouten terras

Tevreden klanten

Aangename samenwerking van begin tot einde. Prachtig ontwerp door Walter en een vlotte uitvoering met materialen van uitmuntende kwaliteit. Dank voor ons schitterend bijgebouw!
Vanvinckenroye – Meise
Vakmannen qua design en oplevering. Alles verliep zeer professioneel en in alle transparantie. Het resultaat: een fantastisch poolhouse.
Pieter-Jan V. – Antwerpen
We zijn ontzettend verheugd over ons eiken bijgebouw. Royal Oak Buildings nam de tijd om onze wensen vorm te geven en een constructie van de hoogste afwerking te realiseren.
Clijsters - Zonhoven
Eikenhouten bijgebouw aan huis

Op maat van uw huis, tuin en wensen

Groot of klein, deels open of helemaal gesloten, met slanke of robuuste raamprofielen … qua uitvoering en afwerking hebt u legio mogelijkheden. De gemene deler van onze eiken overkappingen: een uniek en origineel ontwerp dat tot stand komt na een intensieve bespreking van uw wensen. Onze werkwijze en aanpak staan garant voor een realisatie uit de duizend. Bestand tegen de tand des tijds, en van een tijdloze schoonheid.

Wenst u graag meer informatie?

Contacteer ons vrijjblijvend

2700 tevreden klanten gingen je voor.

Contacteer ons

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

Franselei 14/1
2950 Kapellen

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op