Eiken bijgebouwen op maat

Een eikenhouten bijgebouw is een duurzame investering in uw eigendom en levenskwaliteit. Royal Oak Buildings geeft uw paviljoen de bestemming die u wenst, in de stijl die uw voorkeur geniet.

Contacteer ons vrijblijvend
Eikenhouten bijgebouw

Een eiken bijgebouw à la carte

Royal Oak Buildings breidt uw woning uit in schoonheid met een houten bijgebouw op maat. Bijvoorbeeld om te ontspannen, te werken, gasten te ontvangen, uw auto te stallen en veel meer. Omdat elk ontwerp maatwerk is, beslist u zelf welke functies u erin onderbrengt. Van carport of garage tot tuinkantoor, poolhouse, gastenverblijf ... De mogelijkheden zijn eindeloos.

ENKELE REALISATIES

De voorbije 27 jaar ontwierpen en bouwden we 2700 eikenhouten bijgebouwen voor klanten in binnen- en buitenland. Laat u inspireren door een greep uit ons portfolio.

Eikenhouten bijgebouw met glasramen
Eikenhouten tuinkantoor
Eikenhouten poolhouse

Tevreden klanten

Aangename samenwerking van begin tot einde. Prachtig ontwerp door Walter en een vlotte uitvoering met materialen van uitmuntende kwaliteit. Dank voor ons schitterend bijgebouw!
Vanvinckenroye – Meise
Vakmannen qua design en oplevering. Alles verliep zeer professioneel en in alle transparantie. Het resultaat: een prachtig, exclusief bijgebouw in hout.
Pieter-Jan V. – Antwerpen
We zijn ontzettend verheugd over ons eiken bijgebouw. Royal Oak Buildings nam de tijd om onze wensen vorm te geven en een constructie van de hoogste afwerking te realiseren.
Clijsters - Zonhoven
Poolhouse bijgebouw eiken

Houten bijgebouw in een stijl naar keuze

Hoe verscheiden ook de ontwerpen, ze hebben allemaal een gemene deler: onberispelijke klasse. Dankzij hardhout van de allerhoogste kwaliteit, en een ambachtelijke werkwijze die uw eiken bijgebouw een ziel geeft.

                   

Of u nu houdt van een traditionele uitvoering, landelijke luxe of een futuristisch ontwerp, wij zorgen voor een sublieme realisatie. U rekent daarvoor op onze decennialange ervaring en een ongebreidelde passie voor het vak.

Klaar om uw droom van een eikenhouten bijgebouw in vervulling te laten gaan?

Contacteer ons vrijblijvend

2700 tevreden klanten gingen je voor.

Contacteer ons

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

Franselei 14/1
2950 Kapellen

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op