Bijgebouwen landelijke stijl op maat

Kies voor ervaring en kwaliteit voor uw authentiek houten bijgebouw in landelijke stijl. Wij waren de eerste in de Benelux die zich volledig toelegt op eikenhouten bijgebouwen volgens de authentieke Engelse stijl. Dankzij deze focus garanderen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Contacteer ons vrijblijvend
Eikenhouten poolhouse met terras

Vakmanschap

Wanneer u kiest voor Royal Oak Buildings, dan kiest u voor maatwerk in de authentieke Engelse kwaliteit:

Maatwerk

Geen twee van de bijgebouwen in landelijke stijl die we realiseren zijn hetzelfde. Alles is maatwerk. Wij maken een ontwerp dat perfect in de bestaande situatie past en het geheel van uw tuin en woning versterkt.

Authentieke Engelse kwaliteit

Wij gebruiken voor onze bijgebouwen in landelijke stijl alleen hout uit het hart (QP1) van Engelse eik. Dit hout vraagt geen enkel onderhoud en kleurt doorheen de jaren mooi grijs. De frames worden op maat gemaakt door Engelse gespecialiseerde schrijnwerkerijen. Dankzij een correcte toepassing van de pen- en gattechniek gaan onze gebouwen probleemloos vele decennia mee. Zo geniet u van 30 jaar garantie op de constructie.

Eikenhouten bijgebouw

Onze aanpak

Stap voor stap realiseren wij uw droom:

 1. Eerste afspraak in Schoten
  We laten u graag de vele mogelijkheden van onze bijgebouwen landelijke stijl zien en voelen aan de hand van ons eigen kantoor in Schoten. We lichten onze werkwijze toe en luisteren naar uw verwachtingen en verlangens. Dit leidt al meteen tot een eerste schetsontwerp in 3D.
 2. Prijscalculatie
  We maken op basis van deze eerste schets de nodige sterkteberekeningen zodat we u al na enkele dagen een totaalprijs kunnen geven.
 3. Bezoek bij u ter plaatse
  We komen bij u ter plaatse zodat we het ontwerp verder kunnen verfijnen.
 4. Technische plannen
  De technische plannen worden verder uitgewerkt zodat u de nodige stedenbouwkundige vergunning kunt aanvragen.
 5. Volledige realisatie
  Wij realiseren het volledige houten bijgebouw, inclusief afwerking als u dat wenst. Hiervoor schakelen we onze vaste partners in. We kunnen het bijgebouw afwerken zodat het een volwaardige leefruimte wordt die voldoet aan de strengste energienormen.  

U betaalt géén voorschot. Pas wanneer alles klaar is zoals afgesproken, ontvangt u onze factuur.

Wilt u meer weten over onze bijgebouwen in landelijke stijl?

Contacteer ons vrijblijvend

2700 tevreden klanten gingen je voor.

Contacteer ons

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

Franselei 14/1
2950 Kapellen

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op