Bijgebouwen in alle stijlen

Een houten bijgebouw roept meteen een landelijke associatie op. Hout leent zich dan ook perfect voor traditionele realisaties. Maar u kunt evengoed bij ons terecht voor bijgebouwen in een hedendaags kleedje.

Eikenhouten bijgebouw doorlopend met woning

Traditionele bijgebouwen

Het gros van onze ontwerpen is landelijk – van klassiek tot tijdloos. Door de charme van hardhout en de ambachtelijke werkwijze sluiten deze realisaties prachtig aan bij rustieke of landelijke woningen, statige villa’s, manoirs en cottages.

Voor de binnen- en buitenbeplanking kiest u uit houtsoorten zoals eik, iroko, padoek, afrormosia, Canadees barnwoord of gebrand en veredeld hout (Shou Sugi Ban).

Als we met eik werken, is dat uitsluitend Franse eik, gekend voor zijn extreme hardheid. De beplanking is veelal in Siberische lariks dat mettertijd een karaktervol patina krijgt. Zo gaat uw eikenhouten bijgebouw mooi op in het landschap.

Traditionele realisaties

Eikenhouten poolhouse met ruim terras
Eikenhouten poolhouse met overdekt terras
Eikenhouten tuinkantoor

Moderne bijgebouwen

Onze moderne realisaties zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar in andere materialen. Doorgaans gaan we aan de slag met (wit of zwart) composietmateriaal in combinatie met Thermowood in diverse uitvoeringen. Moderne bijgebouwen verenigen meestal strakke lijnen met organische vormen. Grote ramen en slanke (stalen) profielen laten het zonlicht royaal binnen en vervagen de grenzen tussen interieur en exterieur.

Van warm en minimalistisch tot gewaagd futuristisch – het design van onze moderne bijgebouwen plooit zich helemaal naar uw wensen. 

Moderne realisaties

Futuristische eikenhouten carport
Futuristisch terras
Futuristisch poolhouse
Futuristische carport met bijgebouw

En, welke stijl bekoort u het meest?

Contacteer ons

Tel: +32(0)3 685 20 00
info@royaloakbuildings.be

Franselei 14/1
2950 Kapellen

RPR Antwerpen
BTW BE0644 480 668

Volg ons op